Радіо «Голос надії» відзначило 29-річчя мовлення в Україні

Радіо «Голос надії» відзначило 29 років мовлення в Україні. З цієї нагоди 18 травня відбулась зустріч зі слухачами у місті Чернівці. Команда радіо презентувала свою діяльність від початку мовлення та нові проєкти.

Із привітаннями до команди та гостей звернулись керівники церкви Адвентистів сьомого дня у Буковинському регіоні та керівник Адвентистського всесвітнього радіо у Європі Василь Макарчук.
Також було організовано благодійний концерт за участі колективів та солістів Буковинського регіону. Волонтери Дмитро Чернецький та Василь Шешуряк презентували проєкт комплектації індивідуальних аптечок для підтримки сил оборони України.
Захід відвідало близько 300 гостей, і більше 750 глядачів долучились до онлайн-трансляції. Разом вдалось зібрати більше 80.000грн (60.000грн, 240євро, 280 доларів). На ці кошти будуть сформовані тактичні аптечки, які передадуть захисникам на передовій.
Після концерту для гостей працювала виставкова зона “Голоса надії” та медіагрупи «Надія», усі присутні отримали фірмові подарунки від команди радіо. Також гості долучилися до безпрограшної лотереї, та спробувати себе у ролі радіоведучих у мобільній студії.
Радіо «Голос надії» доступне для прослуховування на восьми FM хвилях та в онлайні – це сайт, YouTube канал, мобільний застосунок, подкаст-платформи. Сьогодні “Голос надії” це 12 годин щоденного прямого етеру, під час якого слухачі можуть не лише надихатись християнським контентом, але й спілкуватись з ведучими та отримувати відповіді на запитання наживо.
Більше про радіо «Голос надії» за посиланням.

Єлизавета Кузнецова

Фото: Петро Гаврилюк

далее
Сімейний конгрес «Повернення до жертовника» об’єднав 80 учасників з Львівської, Волинської та Рівненської областей