Команда радіо «Голос надії» зустрілась зі слухачами на Закарпатті

Радіо «Голос надії» організувало зустрічі в Закарпатській області, які відбулися 13 та 14 квітня. Близько 200 слухачів “Голоса надії” поспілкувалися з командою радіо, спробували себе в ролі радіоведучих, а також взяли участь у благодійному зборі на медичний евакуаційний автомобіль.

Зранку 13 квітня команда радіо відвідала громади села Руське Поле і селища Тересва, де презентувала програми “Голоса надії”. Увечері у місті Тячів також відбулася зустріч, на яку завітало близько 100 осіб. Особливістю заходу стало створення слухачами власної радіопрограми, а знавці “Голоса надії” змогли перевірити свої знання про радіомовлення під час вікторини.
У неділю 14 квітня у тячівському будинку культури також відбулася зустріч, яку відвідало близько 100 осіб. Генеральний директор медіа групи “Надія” Максим Крупський, презентуючі цілі мовлення “Голоса надії”, звернув увагу на важливість духовного розвитку особистості, а пастор адвентистської громади міста Тячів Тарас Мельник звернувся до аудиторії із запрошенням досліджувати разом принципи Слова Божого.
Під час зустрічі відбувся благодійний концерт виконавиці з Чернівців Лесі Лупулишеної, спрямований на допомогу військовим. Команда волонтерів «Відчайдушні» разом з Олександром Коропцем запросили долучитися до збору на медичну евакуацію. Завдяки участі мешканців Тячева було зібрано 24.700 грн
Також організатори заходу підготували декілька локацій, а саме:
– Виставкова зона радіо «Голос надії» та телеканалу «Надія», де знайомили з діяльністю християнських медіа.
– Мобільна студія звукозапису, за допомогою якої відвідувачі спробували себе в ролі радіоведучих
– Школа Біблії, для охочих зареєструватися на курси вивчення Біблії та отримати духовну літературу.
– Презентація діяльності волонтерської команди «Відчайдушні», де були представлені евакуаційні автомобілі, захисне спорядження та медичні засоби, які направляють для допомоги військовим.
Тячівці долучалися до участі в зборах для придбання необхідного для військових спорядження, та отримували сувенірну продукцію від волонтерів та команди радіо.
Нагадаємо, радіо «Голос надії» мовить на восьми хвилях в FM діапазоні, а також в інтернеті – на сайті, в YouTube, та мобільному застосунку. Мовлення “Голосу надії” це щоденні 12 годин прямого етеру, під час якого слухачі можуть не лише надихатись християнським контентом, але й спілкуватись з ведучими, та отримувати відповіді на запитання.
Більше про «Голос надії» за посиланням.
Владислав Берецкі, Єлизавета Кузнецова
Фото: Емілія Ковач
Джерело: сайт Західної конференції Адвентистської церкви в Україні

далее
Відбулася зустріч Секретаря РНБО з представниками Ради Церков