Харківські громади, які зазнали руйнувань енергетичної інфраструктури, тепер мають обладнання для обігріву від ADRA Україна

Уже за декілька днів після отриманого від чотирьох громад Харківської області запиту благодійна організація передала обладнання для пунктів обігріву, розташованих у містах Балаклія, Вовчанськ, Ізюм та смт Великий Бурлук. Серед цього обладнання: генератори різної потужності, теплові електричні гармати, термопоти для гарячих напоїв, газові настільні плитки, світлодіодні ліхтарики з повербанком, мережеві фільтри живлення, трійники із заземленням, кабель мідний.

Представники громад висловлюють велику подяку організації за надану допомогу, адже у зв’язку з масовими ракетними обстрілами об’єкти енергетичної системи в регіоні зазнали значних руйнувань.
Проєкт реалізується за підтримки Ukraine Humanitarian Fund (Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine) та охоплює такі напрями як відновлення житла, а також забезпечення домогосподарств печами-булер’янами, твердопаливними брикетами тощо.
adra.ua

далее
Найбільшою мрією мого служіння в Медіа Групі «Надія» було відкриття медіацентру в Чернівцях