Соціальні проекти зацікавили дорослих і дітей здоровим способом життя

25 січня в Харківському Духовному центрі «ХТЗ» пройшли одразу два соціальні проекти для жителів Індустріального району міста, організовані адвентистами. Виставка здоров'я дозволила відвідувачам познайомитися з основними принципами здорового способу життя, пройти кілька простих вимірів, що дозволяють отримати уявлення про загальний стан здоров'я, продегустувати продукти здорового харчування. У виставці взяли участь близько 37 відвідувачів, дві третіх з яких зареєструвалися для відвідування «Клубу здоров'я», на якому з 1 лютого цього року, на протязі восьми зустрічей буде можливість продовжити знайомство з принципами здорового способу життя. Після закінчення серії зустрічей в «Клубі здоров'я» відвідувачі зможуть самостійно оцінити різницю «до» і «після» застосування базових принципів здорового способу життя.

Зустрічі «Клубу здоров'я» відбудуться в приміщенні Духовного центру за адресою: м.Харків, вул. Миру, 3, щосуботи в лютому та березні, о 15:00. Перша зустріч відбудеться 1 лютого.
Другим заходом в цей день стало проведення зустрічі дитячого клубу, метою якого було проведення кількох майстер-класів для дітей, які проживають в районі Духовного центру. Хлопці самостійно спробували випалювання на дошці, також проводилися майстер-класи з виготовлення м'якої іграшки, розмальовування гіпсових фігур і кулінарний майстер-клас з подальшою дегустацією. Йдучи додому, діти взяли з собою не тільки результат своєї творчості, але і гарний настрій.
Руслан Симоненко

Further
Діти зазирнули в майбутнє, побувавши на різдвяній виставі