News

News
Events in the world
Міжнародна біблійна вікторина в Нідерландах зібрала рекордну кількість учасників
Міжнародна біблійна вікторина клубів слідопитів та шукачів пригод “Adventurer and Pathfinder Bible Experience” відбулася 13 квітня у Нідерландах і була присвячена дослідженню книг Ісуса Навина та Суддів.
87
Events in the world
Адвентистське всесвітнє радіо розпочало мовлення українською
Адвентистське всесвітнє радіо (Adventist World Radio/AWR) з першого травня 2024 року розпочало цілодобове мовлення українською мовою в Інтернеті, що здійснюється зі студії у місті Чернівці.
110
News in Ukraine
На Буковині відбувся черговий реабілітаційний заїзд для дітей військовослужбовців
Благодійний реабілітаційний заїзд для дітей загиблих воїнів і дітей учасників бойових дій відбувся у таборі “Your Camp”. 15-21 квітня 77 дітей з Чернівецької та Івано-Франківської областей, віком 9-15 років, гарно провели час, познайомилися з новими друзями, відновилися духовно, психологічно і фізично. Щодня служили масажисти, з дітьми працювали молоді волонтери як інструктори й наставники. Капелани, пастори, студенти Українського адвентистського теологічного інституту виділили час для цього служіння.
35
Interview
Коли стикаєшся з долями мешканців прифронтових територій, розумієш, скільки навколо тих, хто потребує служіння капелана
Розповідають Оксана Кисельова та Ярослав Шкляр, військові капелани «Християнської служби порятунку»
387
News in Ukraine
Український гуманітарний інститут запрошує на День відкритих дверей 19 травня
19 травня о 12:00 відбудеться Campus fest – масштабне свято для всієї сімʼї.
56
News in Ukraine
У Києві відбудеться благодійний концерт, присвячений Дню матері
Спецальні гості: - заслужена артистка України, телеведуча, співачка Анжеліка Рудницька; - один з найвідоміших в Україні музикантів, піаніст-віртуоз Євген Хмара.
28
News in Ukraine
Полтавський адвентист отримав відзнаку за внесок у розбудову національного університету
Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка (ПНПУ) нагородив Руслана Ільченка почесним знаком “За особистий внесок у розбудову університету”. Відповідне рішення було прийняте Вченою радою 28 березня 2024 року. Церемонія вручення відбулася 12 квітня, та була присвячена 110-річчю університету.
43
News in Ukraine
Команда радіо «Голос надії» зустрілась зі слухачами на Закарпатті
Радіо «Голос надії» організувало зустрічі в Закарпатській області, які відбулися 13 та 14 квітня. Близько 200 слухачів “Голоса надії” поспілкувалися з командою радіо, спробували себе в ролі радіоведучих, а також взяли участь у благодійному зборі на медичний евакуаційний автомобіль.
24
News in Ukraine
Відбулася зустріч Секретаря РНБО з представниками Ради Церков
25 квітня 2024 року відбулася зустріч Секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександра Литвиненка з членами Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО). У зустрічі також взяв участь голова Державної служби з питань етнополітики і свободи совісті Віктор Єленський.
63