На Буковині відбувся черговий реабілітаційний заїзд для дітей військовослужбовців

Благодійний реабілітаційний заїзд для дітей загиблих воїнів і дітей учасників бойових дій відбувся у таборі “Your Camp”. 15-21 квітня 77 дітей з Чернівецької та Івано-Франківської областей, віком 9-15 років, гарно провели час, познайомилися з новими друзями, відновилися духовно, психологічно і фізично. Щодня служили масажисти, з дітьми працювали молоді волонтери як інструктори й наставники. Капелани, пастори, студенти Українського адвентистського теологічного інституту виділили час для цього служіння.

Родзинкою цього заїзду була програма під назвою “Ти Герой”. Діти щодня слухали про біблійного персонажа й вивчати історію про те, як він з Богом відважно долав труднощі. “Це неймовірна трансформація, коли ще на початку заїзду вихованець, не зацікавлений нічим, а потім каже наставнику, що саме тут він нарешті відчув спокій. Слава Богу!” – розповідають інструктори.
У суботу, перед завершенням програми, діти отримали подарунки — Біблії, підписані для кожного окремо. І вже згодом діти у форматі гри училися знаходити у Біблії найважливіші уривки. До адміністрації табору з великою вдячністю звернулася кожна об'єднана територіальна громада, звідки приїхали діти. “Тут робиться велика справа”, – таким є їхній висновок.

Надія Тихон

Фото Данило Абрамюк

Further
Коли стикаєшся з долями мешканців прифронтових територій, розумієш, скільки навколо тих, хто потребує служіння капелана