Новий сезон програми “Хочу вірити як тато та мама”

Чи замислювались ви над тим, що саме батьки створюють для маленьких дітей образ Бога? Ми першими знайомимо їх із Господом на власних прикладах зі свого життя.

Наші діти – це наша радість, наше майбутнє. Це те, що нам довірив Бог, тому це водночас велика відповідальність. Кожна небайдужа людина замислюється над питаннями виховання дітей. Це вкрай важливо для того, щоб особистості, які зростають в наших родинах, росли всебічно здоровими.
Тож команда телеканалу «Надія» з радістю представляє вашій увазі новий сезон програми “Хочу вірити як тато та мама”!
Ведуча та сценарист програми Олена Бегас є дитячою письменницею та виховує з чоловіком двох донечок. Вона багато досліджувала тему християнського виховання, тому має чим поділитись із глядачами, спираючись на думки фахівців та власний досвід.
В новому сезоні програми ми продовжимо розглядати глибину стосунків між батьками та дитиною та будемо досліджувати питання:
● Як ці стосунки формують особистість дитини?
● Як окрилити дитину на нові досягнення, допомогти розкрити потенціал, який в кожного з нас вкладає Бог?
● Як ми, перебуваючи в одній родині, можемо вчитися любити, розуміти один одного?
● Як батьки можуть дисциплінувати свою дитину?
● Як створити середовище, в якому наші діти зможуть вирости з достатньо гарною самооцінкою?
● Як надихнути дитину на шлях разом із Богом?
Крім того, у цьому сезоні ми будем розглядати три складові особистості людини: фізичну, психологічну та духовну.
Метою створення нового сезону було показати що не тільки батьки вчать дітей, але як діти, так і батьки повинні вчитися у Бога. Тому кожна серія завершується порадою для батьків, як дітей Божих.
Запрошуємо вас до перегляду нових випусків програми “Хочу вірити як тато та мама” щосуботи о 19:20, а також на YouTube телеканалу «Надія» щонеділі о 18:00 починаючи з 5 лютого.
Будьте активними в коментарях та ділитесь новими серіями з близькими та друзями!
tv.hope.ua

далее
Харківські громади, які зазнали руйнувань енергетичної інфраструктури, тепер мають обладнання для обігріву від ADRA Україна