Дані опитування: духовенство повинне проповідувати про актуальні культурні та моральні питання

Більшість християн в США хочуть, щоб їхні пастори говорили про аборти, релігійну свободу, бідність, гендерну ідентичність і політику. Про це свідчить нове дослідження.

Нещодавно Міжнародне медіа служіння Ді Джеймса Кеннеді опублікувало результати опитування «2020 National Pulpit Survey». Згідно з опитуванням, 8 з 10 християн вважають, що духовенство має проповідувати про актуальні культурні й моральні питання, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com з посиланням на christiannewswire.com.
Двоє з дев'яти опитаних заявили, що пастори мають говорити про аборти і свободу віросповідання. Понад 70% респондентів додали, що майже кожне згадане в дослідженні питання для них «надзвичайно важливе».
«Результати опитування показують, що всередині церкви існує голод щодо пасторів, які будуть обговорювати складні теми, які покажуть взаємозв'язок між тим, що говорить Біблія і тим, що відбувається в світі», - сказав президент і генеральний директор служіння Д. Джеймса Кеннеді доктор Френк Райт.
Раніше дослідницька організація Barna Group повідомила, що понад 90% пасторів згодні з тим, що Писання торкається всіх аспектів життя, але лише 10% заявили, що готові обговорювати з кафедри такі питання, як аборти, свобода віросповідання і гендерна ідентичність.
«Мовчання служителів за кафедрою і бездіяльність Церкви призведе до серйозних наслідків, - додав доктор Райт. - Досить подивитися на сьогоднішні заголовки новин, щоб побачити явну і реальну загрозу».
Джерело: invictory.org

далі
Старече слабоумство можна профілактувати розумовою активністю