Біблія збереглася неушкодженою після того, як будинок згорів дотла

Валентина Мелентьєва, яка проживає в Норвегії, безпорадно спостерігала, як догорав її будинок, попри всі зусилля пожежників. Її не було вдома, коли спалахнула пожежа.

Валентина в цей час перебувала в сусідньому місті, в центрі здорового способу життя в місті Конгсберзі.
Коли жінка приїхала додому, пожежа ще тривала. Вона ж стояла на вулиці з родиною та друзями. По її щоках текли сльози. Жінка була вдячна Богу, що її сім'я не постраждала, але все, чим вона володіла, було знищено.
Валентина Мелентьєва виросла в місті Клайпеда, що в Литві. Родина була православною. Коли жінці було 45 років, переживаючи непростий період свого життя, вона познайомилася з Іриною, яка розповіла їй про Бога. Тоді Валентина вперше взяла в руки Біблію, а незабаром у 2004 році приєдналася до адвентистської церкви в Клайпеді. Там же вона отримала в подарунок й нову Біблію, яка стала її найціннішим надбанням.
Через кілька років жінка переїхала до Норвегії. Оскільки її Біблія виглядала вже вельми пошарпаною від щоденного дослідження Божої волі, Валентина попросила художника зробити для неї красиву шкіряну обкладинку.
Після пожежі, коли пожежники нарешті дозволили увійти на згарище, син Валентини ходив по залишках будівлі, в надії знайти що-небудь цінне. Валентина ж у цей час молилася та потай сподівалася, що її дорогоцінна Біблія вціліє.
Тому, коли її син повернувся з практично непошкодженою Біблією в руках, Валентина була у нестямі від радості.
«Дивно, що робить любов Божа, щоб зберегти для нас найважливіше», — сказала жінка.
Співробітники ted NEWS: Девід Ніл: редактор; Ванеса Піццуто: заступник редактора
За матеріалами Міжнародні новини АСД на Facebook інформація з офіційного джерела була представлена Романом Гейкером

далі
В Африці місіонери-стоматологи допомагають у віддалених районах, де немає навіть електрики