Як “Дружболандія” святкувала День закоханих

Коли світ святкує день закоханих, у церкві Адвентистів Сьомого Дня, що у Тальному Черкаської області, провели цікаву молодіжну програму «П’ять мов любові». Відсвяткувати День усіх закоханих зібралися учасники “Дружболандії” віком від 15 до 29 років. Були серед них і гості церкви. Підготували і провели захід Людмила Білоус та Гаяне Саруханян.

У святково прикрашеній залі, як у вишуканому ресторані: сервіровані у червоно-білих кольорах столи, свічки, романтична легка музика і ціле море сердечок – всюди, куди сягає погляд. Дівчата офіціантки приносять чай, фрукти, вишукані десерти і, звичайно, улюблену багатьма піцу. Юнаки та дівчата займають місця за столиками, обмінюються компліментами.
Ведуча Людмила Білоус починає розважальну програму із гри «Знайомство», щоб зблизити всіх учасників. Дізнавшись більше один про одного, хлопці та дівчата беруть участь у командних поєдинках. Дівчата відповідають на питання: «Що таке фаркоп, каніфоль, чи є крила в автомобіля?» Хлопці ж сушать голову над тим, що таке квілінг, омбре, чи треба додавати дріжджі в пісочне тісто? Ведуча говорить, що ставила ці питання своїй мамі. «Вона впоралася. Отож, декому не завадить почитати Вікіпедію, щоб розширити свій кругозір», – каже Людмила й роздає втішні призи.
У перервах між розвагами співає Гаяне. А після частування Валентина Яковенко, дружина пастора церкви і консультантка з питань сім’ї та шлюбу в церковній громаді, розповідає про тонкощі спілкування між хлопцем і дівчиною. Її презентація так і називалася: «П’ять мов любові». У залі відразу стало тихо-тихо, молоді люди слухали досвідчену наставницю затамувавши подих. Згодом кожному роздають аркуші із запитаннями, щоб визначити власну мову любові.
На завершення програми учасники грають у різні ігри: із зав’язаними очима вгадують різні предмети, до того ж доторкатися до них можна лише ложкою, а не рукою. Однією рукою у повітрі на однакові частини розривають газету та презентують ну зовсім не потрібні речі, як найкращий подарунок до дня народження. Протягом усього дійства в тематичній фотозоні бажаючі робили фото на згадку.
Завершилося свято переглядом цікавого фільму.
Ліна Яловська
Джерело: viche.ck.ua

далі
У Білгороді-Дністровському Одеської області відбувалися чудеса