У Кривому Розі відкрився клуб з вивчення мови жестів або сурдоперекладу

Він називається Handmade. Проводять заняття троє викладачів: Олена Ситник, Аліна та Артем Козир. Один з них за сумісництвом адміністратор.

На даний момент заняття проходять в двох групах. У тій, де люди старшого віку - на сьогодні 6-7 чоловік, а молодіжна група переповнена, відвідують 15-16 осіб, більше не вміщає приміщення. Організатори планують набори нових груп, а також на прохання батьків збираються відкрити дитячі курси.
Зустрічі розпочалися 26 січня в орендованому приміщенні в центральній частині міста, що на площі Артема. Клуб збирається один раз в тиждень, щонеділі. В роботі клубу передбачені практичні заняття за участю запрошених гостей - людей з вадами слуху.
Організатори представилися як люди, які бажають допомогти в розвитку з волонтерською ініціативою, відразу зазначили що нікого нікуди не агітують, але на практичних заняттях хотіли б ближче познайомитися і спілкуватися з учнями, а про свої переконання і християнські позиції організатори розкажуть у процесі спілкування.
В день відкриття клубу вхід був безкоштовним. А наступні відвідування коштують 20 гривень, які йдуть на покриття витрат на оренду приміщення.
Заняття проходять за адресою: м. Кривий Ріг, вул.Володимира Великого 14а, оф. 711
Реєстрація за телефонами: 063 484 46 42; 097 882 92 79.
Артем Козир
Джерело: logosinfo.org

далі
Коронавірус