У Херсоні залишається третина довоєнної кількості адвентистів

У п'ятницю, 18 листопада, керівники адвентистської церкви у Південному регіоні завітали до адвентистських громад Херсона з гуманітарною місією.

Членам трьох громад доставили 675 продуктових наборів, 120 ліхтариків з акумулятором та сонячною батареєю, предмети гігієни та ліки. А 21 листопада пастор Назарій Проданюк привіз гуманітарну допомогу у Другу херсонську громаду.
На сьогодні у Херсоні залишилося приблизно 35% членів церкви. Люди 15 днів живуть без електрики та води, але церковні богослужіння тривають.
У тяжкі дні окупації молитовні будинки наповнилися відвідувачами. Спочатку люди приходили лише заради продуктових наборів. Та згодом почали відвідувати церкву постійно. Є такі, що готуються до хрещення.
Херсонські адвентисти вдячні Богові за почуті молитви, за те, що під час окупації ніхто з членів церкви не постраждав, молитовні будинки та школа не зруйновані.
Наталія Арсонова

далі
«Ісус – єдина надія» – телепрограма, що відкриває Христа як універсальне рішення та відповідь на всі людські проблеми та потреби