Новорічне привітання Станіслава Носова — керівника Церкви адвентистів сьомого дня в Україні

Підбиваючи підсумки року, можемо сказати, що він не був легким і безпечним. Пандемія, що триває вже майже два роки, завдала багато страждань, болю, втрат, які ми переживаємо щодня.

Інколи ми відчували себе беззахисними, очікуючи вісток від лікарів, або наших рідних. Та навіть у хвилини страждань — Спаситель перебував разом із нами. А ми можемо стверджувати:
«До цього місця допоміг нам Господь».
Боже Слово підкріпляло наші занепокоєні серця. Зараз ми стоїмо на порозі нового часового відрізка. Господь відчиняє двері в невідомий шлях до нового року. Що принесе нам майбутнє?
Божі обітниці дають надію й пораду:
«Хай не тривожиться серце ваше: віруйте в Бога...» Івана 14:1
Отож, наповнюйтесь Його Словом та силою Святого Духа. Нехай здоров'я буде міцним, а пандемія згасає. Нехай у ваших родинах панує мир та злагода. А ваші діти зростають у послуху батькам та Богові. Бажаю вам фінансових та духовних здобутків, хай ваші серця наповнюються любов'ю та радістю. Сповіщайте світ про скорий Другий Прихід нашого Спасителя.
Я піду, підемо разом з Богом у Новий 2022 рік!

Відео

Новорічне привітання Станіслава Носова — керівника Церкви адвентистів сьомого дня в Україні

Рокфеллер був один з благодійників засновника Сполучених Statesthe Фонду Рокфеллера, який пожертвував великі суми на медичне дослідження, зокрема, для боротьби з жовтою лихоманкою.

далі
Рік минає... Нехай вже минає із вдячністю!