Адвентисти Чугуєва допомогли у прибиранні свого міста

У неділю 20 вересня члени Чугуївської громади Харківської області взяли активну участь у соціальній програмі з прибирання міста. Приблизно 14 чоловік, серед яких були підлітки, молодь, люди похилого і середнього віку впорядковували ділянку, яку попросили прибрати представники міської влади.

Це вже друга подібна акція в цьому році, у якій беруть участь члени місцевої громади. Завдяки подібним акціям місцева влада знає, що Церкві адвентистів сьомого дня можна довірити непрості для прибирання ділянки в місті.
Цікавим був ще той факт, що під час роботи до нашої групи приєднався молодий чоловік, який живе в будинку, що межує з ділянкою прибирання. Коли він дізнався, хто трудиться, то був приємно здивований, що в Чугуєві є люди, які готові безоплатно проводити подібні акції.
Когда прибирання було завершено, то всім, хто прибирав було приємно побачити зовсім інший пейзаж. Завдяки цим зусиллям з боку членів церкви, зростає взаєморозуміння і добрі відносини між представниками місцевої влади і церквою.
Сергій Столяренко
Джерело: logosinfo.org

далі
Онкологічний центр Лома Лінда відзначає 30-річчя лікування протонами