Лідери церкви проводять Тиждень національного примирення з корінним населенням Австралії

Керівники Південно-Тихоокеанського дивізіону в черговий раз взяли участь у Тижні національного примирення, провівши з 30 травня по 3 червня конференцію за участю представників корінного населення та жителів островів Торресової протоки.

«Приємно бачити, як церква прокладає шлях до кращого культурного розуміння корінних народів. Ми прагнемо прищепити повагу та прагнення до взаєморозуміння з першого дня в наших школах і весь час, поки люди продовжують навчатися. Завдяки цьому прищеплюється культура співчуття та єдності. Австралія потребує зцілення, й можливості культурного обміну зміцнять церкву», — сказав пастор Даррен Гарлетт, керівник Асоціації служителів островів Торресової протоки.
В один із днів конференції, 31 травня, сестра Мерфі поділилася своєю особистою історією.
«Подяка Богу за відкриття цих дверей, завдяки чому люди дізнаються наскільки важке наше життя. Бог є Джерелом Зцілення. Ми так жадали цього. Ми потребуємо люблячих сердець від Бога, щоб допомогти представникам корінного населення побачити, що єдиним рішенням болю та проблем є Ісус.»
«Було дуже натхненно дізнаватися про роботу для корінних жителів. Бог благословив церкву тим, що в неї є такі талановиті та віддані люди, які працюють над поширенням Євангелія серед аборигенів. Питання, яке було поставлене перед кожним учасником цього служіння: чим я можу допомогти, щоб підтримати цю роботу», — сказав Девід Поттер, менеджер по роботі з персоналом австралійського уніону.
В цілому, в конференції взяли участь близько 100 керівників церкви Південно-Тихоокеанського дивізіону.
За допомогою платформи Zoom було представлено навчальну програму «Короткий посібник з культури корінних народів».
Були порушені такі теми, як використання правильної термінології, розуміння ідентичності та самоідентифікації аборигенів, курс з історії та особливостей культури.
Інші церковні установи, школи та конференції попросити передати їм запис конференції, щоб поширити серед своїх співробітників.
Джаррод Стакелрот, редактор — Adventist Record, Signs of the Times
За матеріалами Міжнародні новини АСД на Facebook інформація з офіційного джерела була представлена Романом Гейкером

далі
У Німеччині Людвігсбурзька громада відзначила 5-річчя проведення щомісячних обідів для нужденних