Новини

Новини Церкви адвентистів сьомого дня
Події у світі
Адвентистське всесвітнє радіо розпочало мовлення українською
Адвентистське всесвітнє радіо (Adventist World Radio/AWR) з першого травня 2024 року розпочало цілодобове мовлення українською мовою в Інтернеті, що здійснюється зі студії у місті Чернівці.
93
Новини в Україні
На Буковині відбувся черговий реабілітаційний заїзд для дітей військовослужбовців
Благодійний реабілітаційний заїзд для дітей загиблих воїнів і дітей учасників бойових дій відбувся у таборі “Your Camp”. 15-21 квітня 77 дітей з Чернівецької та Івано-Франківської областей, віком 9-15 років, гарно провели час, познайомилися з новими друзями, відновилися духовно, психологічно і фізично. Щодня служили масажисти, з дітьми працювали молоді волонтери як інструктори й наставники. Капелани, пастори, студенти Українського адвентистського теологічного інституту виділили час для цього служіння.
34
Інтерв’ю
Коли стикаєшся з долями мешканців прифронтових територій, розумієш, скільки навколо тих, хто потребує служіння капелана
Розповідають Оксана Кисельова та Ярослав Шкляр, військові капелани «Християнської служби порятунку»
163
Новини в Україні
Український гуманітарний інститут запрошує на День відкритих дверей 19 травня
19 травня о 12:00 відбудеться Campus fest – масштабне свято для всієї сімʼї.
55
Новини в Україні
У Києві відбудеться благодійний концерт, присвячений Дню матері
Спецальні гості: - заслужена артистка України, телеведуча, співачка Анжеліка Рудницька; - один з найвідоміших в Україні музикантів, піаніст-віртуоз Євген Хмара.
24
Новини в Україні
Полтавський адвентист отримав відзнаку за внесок у розбудову національного університету
Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка (ПНПУ) нагородив Руслана Ільченка почесним знаком “За особистий внесок у розбудову університету”. Відповідне рішення було прийняте Вченою радою 28 березня 2024 року. Церемонія вручення відбулася 12 квітня, та була присвячена 110-річчю університету.
41
Новини в Україні
Команда радіо «Голос надії» зустрілась зі слухачами на Закарпатті
Радіо «Голос надії» організувало зустрічі в Закарпатській області, які відбулися 13 та 14 квітня. Близько 200 слухачів “Голоса надії” поспілкувалися з командою радіо, спробували себе в ролі радіоведучих, а також взяли участь у благодійному зборі на медичний евакуаційний автомобіль.
23
Новини в Україні
Відбулася зустріч Секретаря РНБО з представниками Ради Церков
25 квітня 2024 року відбулася зустріч Секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександра Литвиненка з членами Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО). У зустрічі також взяв участь голова Державної служби з питань етнополітики і свободи совісті Віктор Єленський.
62
Новини в Україні
Хрещення в Україні під час війни: Одеська область, Буковина, Івано-Франківськ, Миколаївська область, Донеччина
У суботу 30 березня у громаді м. Чорноморськ Одеської області відбулась радісна подія — четверо людей прийняли хрещення. Двоє хрещених — з села Бритівка біля Білгород-Дністровська. У цьому селі євангельська праця почалася ще у 2022 році на чолі з пастором Євгенієм Колесником. Зараз там вивчають Біблію близько 70 людей, і деякі з них вже вирішили приєднатися до адвентистської церкви. Інших двоє людей — з місцевої громади м. Чорноморськ. Вони вже давно готувалися до цієї події. Хрещення проводив пастор чорноморської громади Іван Міненко.
31